ELÄIMET JA ELÄMYKSET

Rahikkalan Tila kutsuu toiminnallisia matkailijoita luokseen

Vietä päivä maalla lämmittäen saunaa, keräillen marjoja tai uiden erämaalammen ympäri. Tarjoamme käyttöösi tynnyrisaunan, lähdevesipaljun, marjakorit ja täydellisen rauhan viettää omaa aikaa inspiroivassa ympäristössä. 

erämaalampi Keuruu

Elämykset:

Omatoimimatkailijoille takaamme loistavan ympäristön erilaisiin aktiviteetteihin, kuten uimiseen, maastopyöräilyyn, patikoimiseen, metsäjoogan ja yhteisöllisiin pihapeleihin. 

Ohjatuissa elämyksissä pääsee oppimaan, inspiroitumaan ja innostumaan yhdessä ystävien ja perheen kanssa. 

Eläimet:

Tutustu, hoida ja rakastu Rahikkalan ihaniin hevosiin, lehmiin ja kissoihin. Tilallamme asustaa kolme Itäsuomenkarjan (kyyttö) rotuista lehmää, kaksi Suomenhevosta ja kaksi pientä kissanpentua. Vieraanamme pääset tutustumaan heistä jokaiseen.

Tulossa kesällä 2022 talutusratsastusta, ratsastusvaelluksia ja lehmäleirejä! Tutustu eläimiin ennakkoon seuraamalla meitä somessa @rahikkalan_tila :)

kesän 2021 ohjelmatarjontaa:
Tutustuminen Rahikkalan nurkalla sijaitseviin Ampialan kylän ikiaikaisten kansallissankareiden Herpmanin poikien muistomerkkiin ja kolmensadan vuoden takaiseen hälytysjärjestelmään, soivaan Jylkynkiveen, kesto noin 1-1,5 h
Lähintä lähiruokaa. Toiminnallinen hetki Rahikkalan tunnelmallisessa miljöössä. Istutetaan yhdessä salaattia, perunaa tai mansikkaa (ajankohdasta riippuen) ikkunalaudalle tai parvekkeelle sopiviin pikkuastioihin. Osallistujat saavat viedä istutuksensa mukanaan. Kesto noin 2 h
Liikkuvuushetki aamuauringossa. Herättele kehosi lempeillä liikkuvuusharjoitteilla, samalla kun hengittelet puhdasta maalaisilmaa. Virkeyttä ja voimaa päivään ammattilaisen johdolla! Soveltuu myös eläkeläisille, tunnin sisältö suunnitellaan osallistujien iän ja kokemuksen mukaan. Kesto 1,5h
Pariakrobatian alkeet. Osallistu ystävän, puolison tai lapsesi kanssa yhteiseen tempputuokioon. Workshopissa haetaan luottamusta oman pariin hauskoilla ja vauhdikkaillakin pariakrobatian perusliikkeillä. Nauru ja hikipisarat otsalla taattu. Soveltuu peruskunnon omaaville aikuisille ja lapsille. 

Kysy tarjous info@rahikkalantila.com