Kulttuurifarmi Villa Herttala

Lasten Farmileiri 5.-9.6.2023

Villa Herttalan suuren suosion saanut lasten kesäleiri järjestetään jälleen kesällä 2023. 

 

"Leiripäivät kuluivat eläinystäviä rapustellen ja hoitaen sekä ystävien seurasta nauttien. Villa Herttalassa rakastamme meitä ympäröivää luontoa – puita, sammalia, kiviä, ikiaikaista kalliota. Leikimme metsässä, kuuntelimme sitä ja nuuhkimme sen puhdasta ilmaa. Ihmetellen lähetimme itse tehdyt kaarnaveneet matkaan lähdepuron kirkkaaseen veteen.
Kumisaappaat jalassa ja kiikarit kädessä teimme metsäretkiä, jotka olivatkin elämäniloa aidoimmillaan. Päivällä (ja illalla) uimme turvallisesti lähilammen lämpimässä ja puhtaassa lähdevedessä sekä lämmittelimme rantasaunan leppeissä löylyissä."
Tätä ja paljon kaikkea muuta kuuluu Herttalan Farmileiriin. <3 

Ruokailemme (ja majoitumme) Rahikkalan tunnelmallisessa ja tilavassa päärakennuksessa. Toimintahetkinä liikumme Rahikkalan pihapiirissä ja lähiympäristössä.

Ilmoittaudu mukaan Farmileirille nyt!

170€ / päiväleiri (sis. ohjelman ja lounaan)

270€  / Yöleiri (sis. ohjelman, majoituksen ja ruokailut)

ilmoittautuminen ja lisätiedot: info@rahikkalantila.com

Maatilaleiri lapsille

Lasten Sirkusleiri 12.-16.6.2023

Sirkusleirillä on luvassa temppuja ilmassa, parin kanssa ja hevosen selässä. Tervetuloa kesän hauskimmalle temppuleirille!

Liikunnalliset leiripäivät sisältävät monipuolisesti eri sirkuslajien harjoittelua kuten lattia-akrobatiaa, jongleerausta ja ilma-akrobatiaa. Myös Herttalan suomenhevostamma Siru on mukana Sirkusleirillä! Leiriläiset pääsevät oppimaan vikellyksen alkeita sekä Sirun että vikellyspukin avulla. Lisäksi leirillä uidaan, discoillaan ja pelaillaan yhdessä ystävien kanssa.

Leirille osallistuakseen ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tai vikeltämisestä. Leirin ohjelma suunnitellaan tason ja toiveiden mukaan.
 
Vastuuohjaajana: Marjaana Ruokolainen
Päiväleiri 12.6. – 16.6. klo10-14:30
hinta: 170€ (sisältäen ohjelman ja lounaan)
Lisäksi mahdollisuus aamu- ja iltapäivätoimintaan (klo9-10 ja 14:30-16:00): 25€/viikko, Aamu- ja iltapäivinä mahdollisuus esimerkiksi Herttalan eläinten hoitamiseen, uimiseen ja pihapeleihin.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostitse info@rahikkalantila.com

Ruokailemme Rahikkalan tunnelmallisessa ja tilavassa päärakennuksessa. Toimintahetkinä liikumme Rahikkalan pihapiirissä ja lähiympäristössä.

Lämpimästi tervetuloa Rahikkalan kesäleireille!

Sirkusleiri lapsille kesällä 2023

 

Villa Herttalan Farmi- ja Heppaklubit jatkuvat helmikuussa

Farmiklubit ovat ohjattuja kerhoja, joissa tutustutaan Herttalan eläimiin, puuhaillaan turvallisesti eläinten kanssa, hoidetaan farmin pieniä askareita ja eletään yhdessä rikasta maalaiselämää. ❤

7-12 -vuotiaiden Farmiklubi lauantaisin klo 10:00 - 11:30
7-12 - vuotiaiden Heppaklubi lauantaisin klo 11:45 - 13:15
kevätkausi: 11.2. - 20.5.
Hinta: 140€/ hlö
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: info@rahikkalantila.com 

Mukaan kertamaksulla!

Kertamaksu : 15€/krt
ilmoittaudu mukaan etukäteen: info@rahikkalantila.com / 040 9633329 (Marjaana)
Farmiklubi
Farmiklubilaisena pääset hoitamaan eläinystäviä niille tärkeiden arkirutiinien mukaan. Eläinystävien hoidon lisäksi klubilaiset opettelevat laajemminkin maalaiselämän alkeita ja hoitavat pieniä, Pehtoorin, antamia hommia.
Toisaalta pääset kokemaan kaikkea sitä, mikä ei ehkä kuulunut suunnitelmaan, mutta on kuitenkin osa farmielämää. Kenties lehmät ovat karanneet ja lehmäpaimenia tarvitaan? Tai mitä jos Siru-tamma onkin piehtaroinut itsensä mutavellissä aivan kuraiseksi ja kaipaa pesua? Entäs Herttalan pienet karitsat, heidät pitäisi viedä ensi kertaa kävelylle, mutta mitäköhän siitä tulee?
Heppaklubi
Herttalan heppaklubissa opetellaan ratsastuksen alkeita, hoidetaan Herttalan hevosia ja höpistään, no, mistäs muustakaan, kuin hevosista!
Huom! Herttalan heppaklubi ei ole ratsastuskoulutoimintaa, eikä sisällä pelkkää ratsastusta. Klubi sopii aloittelijoille ja heille, jotka haluavat tutustua hevosten elämään pelkkää ratsastustuntia perusteellisemmin.
Lehmäneiti Hertta ystävineen toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan!

 

Farmiklubi Keuruulla

 

Kulttuurin viljelyä ja farmeilua since 2021

Palvelut keskittyvät eläinterapiaan, eli eläinten rapsutteluun ja hoitamiseen matalalta kynnykseltä. 

Luontoon ja erilaisiin luontoreitteihin, joita voi kulkea yksin, perheen tai eläimen kanssa.

Sekä luovaan liikkumiseen, joka tarkoittaa sen tutun ja turvallisen lajin parissa vietettyä aikaa aivan uudessa ja erilaisessa miljöössä. 

Villa Herttalan tavoitteena on olla juuri sellainen paikka, kun Rahikkala on ollut uuden yhtiön osakkaiden lapsuudessa ja nuoruudessa. Turvallinen, lämmin, aito ja läheinen. <3

Jokaisella vieraalla on tilaa kasvaa, oppia sekä toteuttaa omia unelmia. 

 Lämpimästi tervetuloa Villa Herttalaan <3

 

Haluaisitko yksityisen eläinkierroksen Villa Herttalassa? 

Yksityinen rapsuttelukierros yksityis- ja yritysryhmille: 120€/h

Varaa aika ja kysy lisätietoja info@rahikkalantila.com / 040 9633329 Marjaana