MAJOITUS

Majoitu mukavasti Rahikkalassa

Haapamökki (1-3hlö) 
Haapamökki sijaitsee aivan Rahikkalan pihapiirissä, ollen kuitenkin aivan omassa rauhassa. Haapamökissä on kuumallakin kelillä ihanan viileää ja hiljaista. Huoneessa on kolme yhden hengen vuodetta. Yhteiset wc-tilat, sauna ja suihku sijaitsevat erillisessä rakennuksessa. 
Hinta: 95€/yö
Saunamökki (1-3hlö) 
Saunamökki sijaitsee Rahikkalan pihapiirissä. Saunamökissä on oma keittonurkkaus ja sisä wc sekä suihku. Lisäksi mökissä on erittäin hyväksi kehuttu puusauna. :) Huoneessa on parisänky, kerrossänky ja levitettävä vuodesohva.
Hinta: 105€/yö

Tunnelmallinen luhtiaitta (1-4 hlö)
Luhtiaitta sijaitsee aivan päätalon kupeessa. Aitassa on 4 huonetta, joissa jokaisessa on 1-4 yhden hengen vuodetta. Luhtiaitan ehdoton plussa on pimeät huoneet ja huoneet pysyvät viileänä kuumallakin kelillä. Huomioithan, että yläkerran huoneisiin on jyrkät rappuset (ei sovi liikuntarajoitteisille / pienille lapsille). Suihkut, sauna ja WC sijaitsevat erillisessä rakennuksessa.
Hinta: 85€ / yö
Historiaa huokuva päätalon yläkerta (1-10hlö)  
Yläkerrassa on kolme suurta huonetta, joihin mahtuu hyvin nukkumaan 10henkilön porukka. Yläkerrassa on oma jääkaappi ja wc. Suihku ja sauna sijaitsevat erillisessä rakennuksessa.
Hinta: 250€/yö
Kaikista majoituskohteista on mahdollisuus käydä uimassa ja saunassa tilan omalla lammella. Rannassa on tynnyrisauna ja grilli.
Heinäkuun 2023 tarjouksena Rahikkalan suosittu "parempi kuin hotellin" aamiainen on 10€/hlö ja alle 10-vuotiaat lapset ikävuosien mukaan (1v. = 1€). 

 

Kysy lisää Rahikkalan majoitusvaihtoehdoista sähköpostitse. :)

info@rahikkalantila.com

 

  bed breakfast

 

Oman rauhan saunamökki (2-4 hlö)

Sauna, Suihku, WC, Keittiö (keittolevy, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin), Takka, Parivuode, Yhden hengen vuode, levitettävä sohva, Kaikki yhdessä kerroksessa.
vuokramökki Keuruu

 

Haapamökki (1-3hlö) 
Kolme yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, puusauna, suihkut ja WC sijaitsevat erillisessä rakennuksessa)

Rahikkalan Tila majoitus

 

Historiaa huokuva päätalon yläkerta (1-10hlö) 
Parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta, jääkaappi, kahvinkeitin, WC

Rahikkalan Tila Keuruu

 

Tunnelmallinen luhtiaitta (1-4 hlö)

yhden hengen vuoteet, minikeittiö, suihkut ja WC sijaitsevat erillisessä rakennuksessa.
Majoittuminen Keuruu

Kysy tarjous viikonloppu - ja viikkomajoituksesta:

info@rahikkalantila.com / 040 96 33329

 

Loma yhdessä hevosystävän kanssa kesällä 2023 <3

"Mistä on parhaat kesämuistot tehty? Villa Herttalan hevostiimi tietää.

Hirnahduksista aamuauringossa, hännän huiskeesta yömaastossa, veden räiskeestä uittoretkellä, rapsutuksista laitumella — yhteisestä kesäseikkailusta oman hevosen kanssa🤍"

Kutsumme sinut ja hevosesi (tai vaikka vuokrapollesi) yhteislomalle Rahikkalaan. Majoitu yksin, kaksin tai vaikka koko perheen kanssa historiallisessa maalaismiljöössä ja nauti samalla hevos/poniystäväsi seurasta🐴
Kaviokkaille tarjoamme laidunmahdollisuutta porukassa tai yksin laajoilla pelto- ja metsälaitumillamme. Pihaton tai perinteisen karsinatallin käyttömahdollisuus.
Vesihuolto, päivittäinen tarkistus, suola- ja kivennäiskivi kuuluvat kultakaviosi lomapakettiin. Lisäpalvelut mahdollisia.
Hinnat alk. 95€/yö (sis. aamupalan ja hevosen/ ponin laidunpaikan)
kysy lisää: info@rahikkalantila.com