HISTORIAA

Rahikkalan tila sijaitsee Keuruun Asunnalla Ampialan kylällä ja on merkittävä paikka seudun paikallishistoriassa. Tila on yksi Keuruun vanhimmista kantatiloista ja sijoittuu 1700-luvulla koetun venäläismiehitysajan, isovihan, aikaisten historiallisten tapahtumapaikkojen ytimeen.

Tilalla on harjoitettu maanviljelystä 1980-luvulle saakka. Tuolloin tilan silloinen omistaja Sisko Ruokolainen ikääntyessään luopui maanviljelystä ja kehitti tilalle uuden elinkeinon, maatilamatkailun. Tila tarjosi majoitusta ja juhlatiloja erilaisiin perhe- ja yritysjuhliin. Asiakasmäärän lisääntyessä pihapiiriin rakennettiin mökkejä ja aittarakennukset kunnostettiin majoitustiloiksi. Tila muutettiin yhtiön muotoon vuonna 1985 matkailutoiminnan harjoittamisen helpottamiseksi.

Nykyisin Rahikkalan Tilan visio on olla pala rauhaa. Tilalla rauhoitutaan nauttimaan elämän yksinkertaisuudesta ja ystävistä sekä luonnosta ympärillä. Vuoden 2019 lopulla yritys sai uuden hallituksen, joka päätti ryhtyä elyttämään myös matkailua. Tavoitteena tarjota yksinkertaista ja korkealaatuista majoitus-, juhla- ja virkistäytymis toimintaa. Rahikkalan tila on maatila, jossa on vettä, metsää ja peltoa ympärillä - tervetuloa luomaan oma tarina luonnon keskelle. 

Rahikkalan Tila Keuruu

maatilamatkailu Keuruu